VRAĆA SE LEGENDARNA NOKIA 3310: Telefon koji je osvojio milione korisnika

Tehno-mediji su upravo objavili vest da će Nokia tj. HMD Global, koji nastavlja tamo gde je nekada stala Nokia, na Mobile World Congressu 2017. najaviti tri nova Nokijina modela – Nokia 3, Nokia 5 i Nokia 3310. Osim toga će prikazati već najavljenu Nokiju 6.

Osim ova tri Android telefona osnovne funkcionalnosti s pokojom dodatnom funkcijom iz više klase, Nokia će oživeti klasik mobilne industrije – 3310 – iz 2000. godine! Biće to i dalje jeftini telefon za nostalgičare ili za osobe koje traže pouzdani drugi mobitel, ali bez Android operativnog sistema, s Nokia Series 30 ili Series 40 operativnim sistemom i cenom od neverovatnih 59 eura.

Slavni telefon koji se prvi put pojavio 2000. godine bio je i ostao voljen zbog svoje velike otpornosti i dugotrajne baterije.

Ovaj telefon se i dalje može kupiti i na Amazonu, ne direktno od Nokije, a među njegovim karakteristikama su navedeni sat, kalkulator i četiri igrice: Snake II, Pairs II, Space Impact i Bantumi.

Sva tri uređaja prodavaće se u Evropi, dok odluku o Nokia 6 uređaju još uvek čekamo. Sasvim je izvesno da će se sve razotkriti upravo na sajmu MWC 2017 26. februara.

VRAĆA SE LEGENDARNA NOKIA 3310: Telefon koji je osvojio milione korisnika

vreme čitanja: 1 min