PREKINITE ODMAH: Ovih 12 stvari IZLUĐUJU MUŠKARCE, a žene misle da ih u stvari PALE!

Ispostavilo se da neke stvari izluđuju muški pol, iako devojke misle obrnuto pa su uporne u tome što rade.

Pućenje

Jedino opravdanje za izgled ovakvih usana jeste da vas je ujeo pauk. Ne postoji logično objašnjenje zašto bi se lepa devojka pućila dok se fotografiše.

Ljubimac ili dečko?

Mnoge devojke nazivaju svoje momke imenima kojih se oni stide i koji su više prikladni za kućnog ljubimca. Nemojte ovo raditi jer će vaš dečko početi da se oseća kao usvojeni pas.

Previše šminke

Kada vam se vaš muškarac približi, on ne treba da razmišlja o tome koliko će mu slojeva vašeg pudera ostati na licu ili odeći. Takođe, ne preterujte sa napadnim bojama karmina, nijedan muškarac ne voli da mu devojka izgleda kao krvoločni vampir.

Previše parfema

Ukoliko vaš momak nema problema sa čulom mirisa, onda nema potrebe da nanesete pola bočice parfema. Uopšte im nećete biti privlačni, zapravo, želeće samo da pobegnu od vas.

Ne pravite se da ste glupe

Neke devojke namerno žele da deluju neinteligentno, gledaju rijalitije i prave se da im je samo izgled bitan. Ukoliko i nemate neko znanje opšte kulture, čitajte. Budimo iskreni, niko ne želi da ima glupu devojku pored sebe.

Preterano smejanje

Neke devojke se smeju kao hijene, a neke se smeju bez razloga. Muškarci ne vole ni jedne ni druge.

Kašnjenje

Niko ne zna odakle devojkama ideja da muškarci imaju veću želju za njima ukoliko one kasne. Zapravo, to je jedna od stvari koja najviše iritira muškarca.

Detinjasto ponašanje

Žena svog muškarca ne treba da podseća na njegovu petogodišnju nećaku. Ukoliko ste u vašim dvadesetim, vi ste zrele osobe i tako se i ponašajte. Ovakvo ponašanje nije nikome slatko, zapravo je veoma iritirajuće.

Preterano dugački nokti

Svaki muškarac voli da njegova devojka ima uredne i lepe nokte, ali svakako ne žele da ima kandže. Predugački nokti deluju previše veštačko, a ponekad i strašno.

Narandžasti ten

Nijednom muškarcu se ne dopada narandžasti ten! Više će im se dopasti vaš bleđi prirodni ten, nego onaj kada preterate sa solarijumom.

Istetovirane obrve

Nema ništa gore od istetoviranih obrva koje nakon nekog vremena poplave, kao i svaka tetovaža. Isto toliko iritantne jesu i loše nacrtane obrve tamnim kreonom.

Previše taman “smouki ajs”

Tamne boje mogu dati misticizam vašem pogledu. Međutim, ukoliko ne umete ili ukoliko preterate sa tamnom šminkom, muškarci će samo otići od vas.

Da li se slažete s ovom listom?

PREKINITE ODMAH: Ovih 12 stvari IZLUĐUJU MUŠKARCE, a žene misle da ih u stvari PALE!

vreme čitanja: 2 min