Otkačio je fenomenalnu devojku jer je punačka, a njen odgovor mu je bio gori od šamara

Mišel Tomas (30) je izašla na dejt s muškarcem kojeg je upoznala preko Tindera. Iako oduševljen „njenim umom, licem i ličnošću, imao je zamerke na njeno telo, zbog čega je porukom raskinuo s njom. Odlučila je da mu odgovori javno, a evo i kako.

 

Na svom blogu Mišel je napisala da se za taj korak odlučila zato što on ima 13-godišnju ćerku pa je htela da ga nauči kako da kod nje izgradi samopouzdanje, a ne da ga uništi.

„Bili smo na večeri, držali se za ruke, šetali pored reke. Kada smo se rastajali, poljubili smo se i iako nije bilo vatrometa ni iskri, bilo je to prijatno veče“, rekla je Mišel koja je sledećeg dana dobila poruku koja ju je šokirala.

„Ti si slatka i zabavna i tip devojke sa kojom bih voleo da budem kad bi moji um i telo to samo dopustili. Neću da lažem, stvarno te obožavam i mislim da si najlepša devojka koju sam upoznao, ali mene privlače mršavije devojke. Privlači me tvoj um, tvoje lice i ličnost, ali to ne mogu da kažem za tvoju figuru. Molim te, pokušaj da mi oprostiš. Obožavam te.“

Mišel priznaje da je prvo bila u šoku nakon kojeg su usledile suze, ali onda je odlučila da mu javno odgovori. Evo njenog odgovora:

„Potvrdio si strah svake devojke koja se boji da je niko neće voleti zbog nekoliko kilograma viška, bez obzira koliko je pametna, draga, duhovita i odvažna. Želim da svoju ćerku naučiš da voli svoje telo i uživa u njemu. Ono pripada njoj i samo njoj . Neguj njen intelekt i kreativnost. Nateraj je da bude neustrašiva i nauči je da ima samopouzdanja da bi jednog dana mogla da odgovori jadnim, nesrećnim muškarcima koji pokušaju da joj ga naruše, kao što to ja činim sada.“

Nakon objavljivanja pisama, Mišel se javilo na hiljade muškaraca, ali i žena koje su je podržale.

„Ljudi šeruju to pismo i komentari su odlični. Primila sam na hiljade pisama podrške, ali mi se javila i jedna žena koje je bila u sličnoj situaciji kao i ja. Omiljeno pismo mi je definitno pismo jednog gospodina koji je rekao da će da pokaže pisma svojim sinovima kako bi im pokazao da tako nije u redu da se ponašaju prema devojci“, rekla je Mišela i smatra da svako treba više da priča o svom telu.

Otkačio je fenomenalnu devojku jer je punačka, a njen odgovor mu je bio gori od šamara

vreme čitanja: 2 min