MNOGI (NE)ĆE PRIZNATI: Ovo su tri najdetinjastija horoskopska znaka

Horoskopske preporuke i savete ne treba shvatati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem naučniku. Otprilike.

Detinjasti ljudi su noćna mora, pogotovo ako sa njima želite razgovarati kao odrasla osoba. Svako od nas u sebi ima nešto detinjasto, ali kad je reč o ovim horoskopskim znakovima, detinjasto je – baš sve.

OVAN

Odgovornost i zrelost su za Ovna strani pojmovi. Obožavaju život i svemu pristupaju kao da to rade prvi put, zbog čega su uvek puni entuzijazma, ali uz njihovu detinjastu narav dolaze i loše stvari – često su jako sebični, predirektni i brzopleti. Ne razmišljaju pre nego što nešto izlanu, a kad shvate da možda nisu bili u pravu, započinju svađu da ne bi morali da priznaju svoju grešku.

BLIZANCI

Neodgovorni, neodlučni, skloni kašnjenju na dogovore i čuđenju ako se neko ljuti jer su zakasnili. Počinju stvari koje nikad ne dovrše, a često im nešto što ih trenutno zanima toliko okupira da zaborave na vreme, obaveze i dogovore. Brzo im postaje dosadno i traže nova uzbuđenja, što može biti vrlo problematično u vezama.

ŠKORPIJA

Možda najgori horoskopski znak kad je u pitanju detinjasto ponašanje. Škorpije su izrazito zrele i razumne – dok je sve po njihovom. Čim nešto krene onako kako Škorpija nije zamislila, raspoloženje osoba rođenih pod ovim znakom se menja, postaju svadljivi i agresivni i ponašaju se kao malo dete koje nije dobilo lizalicu na kasi.

Da li prepoznajete nekog iz vašeg okruženja u ovim redovima? Ili možda sebe?

MNOGI (NE)ĆE PRIZNATI: Ovo su tri najdetinjastija horoskopska znaka

vreme čitanja: 1 min