Instagram objave koje su pravi kliše (Foto)

Moguće je da ste primetili određene fotografije na Instagramu koje svi, ali baš svi objavljuju. Naravno, na svom Instagram profilu možete da objavljujete šta želite, ali neke su stvari već zaista postale kliše.

Na prvom mestu klišea na Instagramu je svakako čuvena fotografija: ”Ahh, sad sam se probudila i pijem kafu”.

Jutarnja šoljica kafe

Korisnici se prosto takmiče pod kojim uglom će slikati svoju šoljicu. Nađe se tu i laptop, telefon, sveska. Da, da, pijete kafu čim se probudite i produktivni ste. Jasno nam je. Većina ljudi ima takav ritam. Ovo je stvarno već viđeno i postaje više nego dosadno.

Selfie je svakako već viđena i svakodnevna pojava na Instagramu, ali da biste bili u trendu obavezan je onaj sa Snapchat filterima.

Snapchat selfie

Pseće uši, pseća njuška, pseći jezik, cvetna kruna, itd., …. već viđeno i pravi kliše, u svakom smisli te reči.

Slike vašeg ručka, doručka, večere…. užine 😀

Nema potrebe da dalje objašnjavamo. Posebno kada su u pitanju i više nego uoobičajena jela, kao salata sa piletinom. Budite malo originalniji, ako je već hrana u pitanju.

Stopala u vodi….

ili još bolje….

Noge (poza poznata i kao hrenovke) na plaži

Slike oblaka (po mogućnosti sa godišnjeg odmora, tada su oblaci posebni)

Naravno, kada se umorite od stopala, na red dolaze čuvene fotografije neba, oblaka, palmi, a ako ulovite i neki avion u kadar, vrh ste. Da, kao da to već nismo videli nekoliko miliona puta. I kad već pričamo o avionima…

Krila aviona

Ako ste putovali avionom, pa naravno da ćete slikati krila aviona…

Follow Me To

Možda je ovo trebao biti kliše br.1, ali dobro… Sada je na redu kopiranje “Follow Me To” poze. A da smislite nešto novo?

Znak srca

Znak srca oblikovan rukama je već toliko puta viđen, u svim mogućim oblicima, ali ljudima nikako da dosadi. Možda jedan od najsimpatičnijih klišea na Instagramu, posebno omiljen kod zaljubljenih osoba. Sasvim logično. ♥

Duck face

I za sami kraj najveći kliše na Instagramu, koji izgleda nikada neće izgubiti na popularnosti. Međutim, nekada nije dovoljan samo ”duck face”… ako dodate i ”peace” znak, onda ste totalno u trendu…

 

Instagram objave koje su pravi kliše (Foto)

vreme čitanja: 2 min