Rešite se dosadnih dlačica, i to zauvek

Sve što vam je potrebno jeste nekoliko ljuski oraha koje ćete zapaliti, a u pepeo dodajte vode toliko da dobijete kremastu smesu.

Depilacija, epilacija, brijanje prepona, ruku i nogu ženama često predstavljaju pravu noćnu moru. Muke poput crvenila, iritacije kože i dlaka koje posle svakog brijanja postaji sve gušće i jače muče sve pripadnice lepšeg pola, ali je Rusija iznedrila recept zahvaljujući kojem trajno možete da uklonite sve malje.

Primenom ove formule dlake najpre postaju ređe i slabije, a s vremenom zauvek nestanu. Sve što vam je potrebno jeste nekoliko ljuski oraha (ne misli se na zelenu koru, već na tvrdu ljusku) i voda. Ljuske moraju biti potpuno suve. Zapalite ih i pustite da izgore. U pepeo dodajte vode toliko da dobijete kremastu teksturu poput paste. Ostavite da odstoji 12 sati.

Primena: Nanesite dobijenu smesu na deo tela s kojeg hoćete da uklonite malje. Ostavite da odstoji pola sata, a zatim sperite. Ponavljajte tretman tri puta dnevno dok se ne pojave prvi rezultati, a onda nastavite jednom dnevno dok dlake potpuno ne prestanu da rastu.

Još jedan veliki problem koji se javlja pri depilaciji kože kod žena su urasle dlake, koje ova prirodna smesa rešava.

 

 

Rešite se dosadnih dlačica, i to zauvek

vreme čitanja: 1 min